Kereta Sewa Kl Murah EZ Car Rental

Apakah Erti Kereta Sewa KL ?

Kereta Sewa Kl

Sewa Kereta kl adalah apabila anda menyewa kereta. Syarikat yang memberikan anda kereta menjadi penyedia perkhidmatan sewa kereta kl, sedangkan anda menjadi penyewa mobil, sewaktu anda menyewa kereta dengan bayaran.

Agensi sewa kereta kl atau kereta sewa kl adalah sebuah syarikat yang menyewa kereta untuk tempoh masa yang singkat (dari beberapa jam hingga beberapa minggu) dengan bayaran.

Lokasi Kereta Sewa Kl

Mereka boleh ditemui terutamanya berhampiran lapangan terbang atau kawasan bandar sibuk. Internet sedang mengubah industri sewa kereta dengan syarikat yang kini dipanggil syarikat sewa kereta dalam talian. Pelancong boleh menempah kereta sewa secara dalam talian di mana-mana di seluruh dunia secara langsung dari penyedia perkhidmatan seperti Hertz, Budget, Alamo, Sewa Kereta Sixt, Thrifty, Travelauto.com, Dollar, Enterprise Rent-A-Car dan Europcar.

Tujuan Kereta Sewa Kl

Agensi penyewaan kereta terutama memberi perkhidmatan kepada orang-orang yang mempunyai kereta yang tidak dapat dijangkau ataupun diluar perkhidmatan, contohnya pengembara yang berada di luar bandar atau pemilik kenderaan yang rosak atau musnah yang sedang menunggu pembaikan atau pampasan insurans. Kerana pelbagai saiz kenderaan mereka, agensi sewaan kereta juga boleh melayani keperluan industri yang bergerak sendiri, dengan menyewa van atau trak. Selain itu, orang yang pergi ke negara asing, kerana keperluan pengangkutan mereka menyewa kereta kerana ia adalah kos yang cekap dan selesa.

Syarat-syarat kereta sewa Kl

Sewa kereta adalah tertakluk kepada banyak keadaan yang berbeza dari satu jenama yang lain. Kenderaan mesti dikembalikan dalam keadaan yang baik dan tidak boleh melebihi jarak didorong maksimum, jika tidak, bayaran tambahan mungkin dikenakan. Di samping itu, sesetengah syarikat menetapkan usia minimum untuk pemandu kenderaan, yang dalam sesetengah kes adalah setinggi 25, walaupun di negara-negara di mana umur undang-undang minimum untuk memegang lesen memandu jauh lebih rendah. Keadaan terkini telah menggunakan teknologi GPS untuk menghadkan kelajuan maksimum atau memandu ke kawasan tertentu.

Kereta Sewa KL dari Ez Car Rental

Sekiranya anda berminat untuk menyewa kereta sewa area kl. Anda boleh layari http://www.ezcarrental.co/kereta-sewa-kl/ untuk mendapatkan kereta sewa yang murah.