Itsnabilck Kereta Sewa

Yang paling penting, menyewa kenderaan mengetepikan wang tunai kepada anda. Salah satu motivasi asas untuk memilih penyewaan kenderaan korporat adalah bahawa anda tidak perlu membeli kenderaan sewa, jadi penerimaan terhadap kenderaan tersebut tidak memerlukan sebahagian besar wang tunai yang lebih kritikal. Dengan cara yang sama, kita dapat mengubah aset usaha kita sebagai usaha, daripada membelanjakannya pada kenderaan.

sewa kereta

Di samping itu, kita dapat mengetepikan wang tunai. Sekiranya kami menyewa kenderaan untuk jangka masa panjang, kami akan mendapat penurunan perbelanjaan sewa. Kita tidak perlu membayar kos tetap atau kos pemeliharaan, hanya perbelanjaan bahan bakar. Sebagai tambahan, caj sewa boleh menjadi kos yang dijamin dalam perniagaan kami.

Akhirnya, kita dapat meluangkan masa. Oleh kerana kenderaan mendapat bantuan standard (misalnya sebelum menyewa), kami tidak perlu menguruskannya sendiri.

Kedudukan lain yang disokong ialah kenderaan sewa kereta kl berubah-ubah; kos pembaikan berjaya membuahkan hasil kerana penggunaan yang boleh dipercayai adalah wajar untuk perbelanjaan sewa. Memandangkan pertolongan penuh 24 jam, kenderaan akan diperbaiki dalam satu jam sehingga mengungkapkan kekecewaan atau gabungan sewa kenderaan memberikan kenderaan perdagangan.

Cara memilih dan merujuk kenderaan dapat dibuat dalam talian dengan pantas dan tanpa masalah. Sekiranya kami tidak bersedia untuk mengambil kenderaan, gabungan sewa kereta kl boleh mengatakan tidak terima kasih kepada mana-mana tempat yang kami perlukan.

Semak sebelum anda menempah!

Kita perlu menganalisis cadangan gabungan sewa kenderaan yang berbeza. Sekiranya kita melihat yang paling tidak dapat difahami, kita perlu mempertimbangkan pergaulan dan peralatan tambahan yang kita perlukan. Data penjualan mengenai jumlah perbelanjaan sewa sepenuhnya dan apa yang harus kita bayar lebih sebelum menyewa kenderaan.

Kedai keselamatan

Dapatkan sedikit maklumat mengenai kedai. Ini memberi bergabung jika ada kemungkinan munculnya kejahatan di dalam kenderaan kerana penggunaannya tidak tepat. Secara rutin afiliasi meminta Mastercard yang dihiasi, yang wajar untuk pembelian keseluruhan. Dalam hal ini terdapat sekatan jumlah pra-set sebagai keselamatan. Sekiranya tidak ada cedera, semua akan dikembalikan menjelang akhir pemahaman.

Perhimpunan tambahan dan mengurus perbelanjaan

Kita perlu memeriksa terma dan syarat dengan berhati-hati sebelum membuat tempahan menandakan rancangannya. Boleh dibayangkan bahawa kos terakhir adalah setara dengan caj tempahan. Sekiranya ini berlaku, minta penjelasan. Boleh dibayangkan bahawa tawaran itu menolak kos terjamin, misalnya kos kenderaan gabungan atau musim sejuk. Kadang-kadang kami mengambil beberapa persatuan tambahan yang membawa perbelanjaan tambahan, misalnya merujuk rantai, tempat duduk muda, menggabungkan lebih banyak pemandu atau sekiranya kami menjamin penurunan potongan keselamatan, namun penegasan tambahan dapat menjadi biaya tambahan.