Apa itu Seo ?

Pakar Seo

Pekara Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Seo

Google, seperti masa itu sendiri, masih berdiri untuk sesiapa. Dalam tempoh 18 bulan lalu, syarikat gergasi enjin carian telah membuat perubahan besar kepada algoritma. Antara matlamat Google: Meningkatkan pengalaman pengguna dengan menyerahkan, kandungan berkualiti segar yang berkaitan dan, pada masa yang sama, tindakan keras ke atas mereka yang menggunakan teknik-teknik yang boleh dipersoalkan pengoptimuman enjin carian (SEO) untuk mendapatkan kedudukan kedudukan yang tidak wajar.

Moz, yang menyampaikan perisian sebagai perkhimatan seo dan alat-alat lain, walaupun sentiasa mengkaji dan kemaskini perubahan lalu oleh algoritma Google. Pada Tahun 2012, blog menyenaraikan 37 perubahan algoritma yang penting sahaja.

Pakar Seo

Jadi, apa yang semua perubahan ini bermakna bagi pemasar dalam talian yang sah menggunakan teknik SEO? Mempunyai peraturan permainan berubah sama sekali atau di tahap yang sama? Atau adakah mereka di suatu tempat di antara keduanya?

Pakar-pakar SEO malaysia bersetuju bahawa mewujudkan kandungan yang berkualiti tinggi, yang mendapat pautan sahih dari sumber yang boleh dipercayai / atau laman web yang berwibawa, masih dan sentiasa menjadi amalan SEO terbaik. Apa yang penting untuk dilakukan tahun lalu masih penting.

Walau bagaimanapun, pemasar talian perlu pertimbangkan untuk melaraskan beberapa taktik, jika tidak pemikiran mereka tentang SEO untuk meneruskan kedudukan baik dalam Google. Berikut adalah apa yang anda perlu tahu tentang SEO hari ini.

3 Syarat Wajib SEO Hari Ini: Kandungan, Pautan dan Media Sosial

“Meningkatkan kuantiti dan kualiti link inbound pernah menjadi matlamat tunggal setiap webmaster,” kata Jayson DeMers, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif AudienceBloom, SEO, media sosial dan perkhidmatan tetamu blog, tetapi “kaedah pemikiran ini telah menjadi ketinggalan zaman. “

Hari ini, perniagaan anda harus memberi tumpuan SEO pada tiga “tiang” macam: Kandungan, pautan (terutamanya memperoleh inbound link dari laman web lain yang menunjukkan kandungan anda) dan media sosial “suka,” tweet semula, + 1s dan sokongan lain anda kandungan, DeMers berkata. (Ketiga-tiga mata, ditambah lima yang lain, akan dibincangkan dengan lebih mendalam di bawah.)

“Enjin carian adalah meletakkan penekanan yang lebih berat kepada gabungan dan penyatuan semua elemen-elemen ini,” DeMers menambah. “Kehadiran mana-mana elemen tunggal memainkan peranan yang kecil dalam algoritma ranking. Walau bagaimanapun, apabila semua unsur-unsur yang digabungkan, terdapat satu kesan penguatan dalam kedudukan.”

Hasil daripada keperluan untuk menyatukan semua aspek-aspek ini pemasaran dalam talian, DeMers percaya bahawa profesional SEO morphing menjadi “profesional pemasaran dalam talian,” sambil menambah, “SEO sebagai menegak telah hilang dan kini hanya ‘pemasaran dalam talian.”

Untuk mendapatkan khidmat servis seo anda boleh tekan link ini http://www.itsnabilck.com/pakar-seo-malaysia/